Investeerders

Te koop: mooi stukje binnenstad in Utrecht. Investeerder gezocht

Het terrein van de voormalige gevangenis Wolvenplein staat nu nog als verwacht op de site waarop de Rijksvastgoedorganisatie haar vastgoed aanbiedt. Binnen niet al te lange tijd echter zal dit prachtig vastgoed in de binnenstad van Utrecht te koop worden aangeboden. De voorwaarden voor de aanbesteding zullen op deze site bekend worden gemaakt. Het terrein zal alleen kunnen worden verkregen door de bieding van een partij.

De plannen, 4 functies

Vereniging de Witte Wolf heeft het plan om samen met partners een combinatie van functies te ontwikkelen op deze locatie. We hebben contact met een geïnteresseerde partijen die een plan voor de inrichting met bijbehorende financiële risico-afdekking ontwikkelen. We willen het bestaande gebouw ontwikkelen tot een combinatie van een drietal functies : wonen, werken en hospitality.

Wij zijn met 4 partijen in gesprek:

  1. Bedrijvenverzamelgebouw voor bedrijvigheid;
  2. Stadshotel door een ervaren hoteleigenaar voor hospitality;
  3. Koop- en vrije sector huurappartementen (voor middeninkomens), te ontwikkelen met De Witte Wolf als particulier opdrachtgever (COP) voor de functie wonen.
  4. Sociale huurwoningen met een woningcorporatie.

Investeerder gezocht 

Deze samenwerking biedt voor een investeerder de kans om dit gebied met een aantal partijen die al geruime tijd samenwerken te ontwikkelen tot een uniek stuk Utrecht. We hebben ons goed georganiseerd en hebben zowel in de buurt als met de gemeente intensief contact om de kansen te vergroten. We zijn een groep die denkt in mogelijkheden en hoe we risico’s om kunnen zetten in kansen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u met ons in gesprek over de (verdere) mogelijkheden van deze investering, bel of mail naar voorzitter Wilma Duitscher op 0621207768 of wilma.duitscher@dewittewolf.org.