30-11-2017

Kerstliedjes achter de tralies

Kerstkoren hoor je eigenlijk alleen op het winterse marktplein of in de kerk. Maar op 11 december vindt er een heel bijzonder kerstoptreden plaats in Utrecht. Kinderen van Groep 7 en 8 van de Kathedrale Koorschool zullen meerstemmige kerstmuziek ten gehore brengen in de kapel van de voormalige gevangenis aan het Wolvenplein.

De kinderen zullen onder leiding van muziekdocent Margareth Iping op deze bijzondere plek voor u zingen. Proef de kerstsfeer in de ruimte waar de gedetineerden jarenlang de (kerst)kerkdiensten bezochten.

Woont u in de wijk rondom Wolvenplein? Dan is het voor u extra interessant om naar dit optreden te komen. Nadat de leerlingen zijn uitgezongen, kunt u meepraten over de toekomst van het complex Wolvenburg. Vereniging De Witte Wolf en Stadsdorp Wolvenburg vertellen graag hoe zij invulling willen geven aan het historische complex, en zij zijn erg benieuwd naar uw mening!

Vereniging De Witte Wolf is een bewonersvereniging die de mogelijkheden ziet om in een deel van het oude gevangeniscomplex woningen te realiseren, van koop tot sociale huur. Stadsdorp Wolvenburg zet zich in om met het complex een positieve boost te geven aan de buurt en aan de stad.

 

Luid met ons de kerstdagen in en praat mee over de toekomst van een prachtig stukje Utrecht.

Wanneer:       Maandag 11 december, inloop om 14:30. Koor uitvoering 14:45 Einde programma 16 uur

Waar:              In de kapel van de voormalige gevangenis aan het Wolvenplein.

Aanmelden:   Entree is gratis.

 

 

Ander nieuws

Bewoner

Snoeien op het voorplein 

Door Janneke Klein Lankhorst Woensdagavond 12 juni hebben Margreet, Carla en Janneke 2 uur op het voorplein van de voormalige gevangenis gewerkt (19-21u). Er staat veel opslag

Lees verder »