28-05-2023

Een dag uit mijn leven in de woongemeenschap

Verslag thema middag op 7 mei 

door: Marijke van Zoelen 

Tijdens de Themamiddag met deze titel zijn 15 bijdragen gemaakt door de leden. De opdracht was: Maak op 1 max 2 A4 een verhaaltje, tekening, schilderij, dagboek, collage over hoe jouw leven eruitziet als je eenmaal op het terrein woont. 

Mooie A-viertjes met teksten, collages, tekeningen, foto’s zijn gemaakt. Met kleurtjes, knippen uit tijdschriften, mensen werken alleen en er is ook een klein groepje samen aan de slag. 

Een kleine greep uit de teksten: 

….Twee uurtjes aan de slag in de moestuin……gezellig samen borrelen op vrijdag….koffiebijeenkomsten worden goed bezocht……overlast hangjongeren valt mee op buitenpad maar herrie dakterras! ……wonen én werken….ik word blij van het groen wat aan het WOONIN gebouw groeit………spullen delen …..een klein huis in een groot Thuis……Wolvenburg mijn dorpsplein…….iets voor elkaar kunnen betekenen……ik organiseer een filmavond…..ik vind het leuk om deel te nemen aan de leefbaarheidscommissie Wolvenplein……….werken in de tuin met anderen met Louke en Marijke …..elke maand is er wolvendiner samen……groepje Wolvenburg joggers loopt dagelijks rondje in het Griftpark….de deelauto uit de garage Griftpark ophalen….. ruimte voor ontmoeting

Ander nieuws