De Witte Wolf is een vereniging van mensen die samen willen leven op het gevangenisterrein en een plan ontwikkelen om dat ook voor elkaar te krijgen. We zijn tussen de 25 en 70 jaar oud en willen een inclusieve buurt met een grote variatie aan mensen. Ieder lid is actief en besteedt tijd aan het waarmaken van onze ambities als bewonersinitiatief. Dat kan zijn doordat je de website bijhoudt, meedenkt over duurzaamheid, onze tuin, lobbyt bij de raad  of meedenkt over de aankoopstrategie. Eerste hobbel is de verkoop door Rijksvastgoedbedrijf die dit jaar de gevangenis verkopen tegen het hoogste bod.  Onze mening is: wil je kwaliteit, dus een buurt die ook maatschappelijk van waarde is, laat het hoogste bod varen maar weeg het bod mee met de kwaliteit.

Heb je zin om ons plan samen tot een succes te brengen?  Meld je dan aan. 
Vul het onderstaand aanmeldingsformulier in. 
Je wordt dan uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek informeren we je over onze activiteiten en de vereniging en vertel jij over waarom jij graag met ons samen wilt werken aan ons plan.

Lid worden van De Witte Wolf betekent dat:

 • je een contributie betaalt van € 100,- per kalenderjaar (bij aanmelding op ander tijdstip wordt de contributie naar rato berekend);
 • je per jaar minstens drie ledenvergaderingen bijwoont;
 • je actief bent in onze Vereniging (natuur, lobby, mensen, technologie, communicatie en kennismaking).

Daarvoor ben je lid van onze woonvereniging, delen we graag onze kennis / krijg je toegang tot de google drive / deelname vergadering / maak je actief deel uit van het proces om van Wolvenburg een mooie buurt te maken.

AANMELDINGSFORMULIER LID WORDEN VAN VERENIGING DE WITTE WOLF

Stuur een mail naar secretaris@dewittewolf.org. Je wordt dan uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Je krijgt van tevoren ons manifest en de kennismakingsprocedure. 

  Uw naam * (verplicht)

  Adres *

  Postcode en Woonplaats *

  Telefoon *

  Mobiel

  E-mail *

  Geboortedatum

  Ik ben op de hoogte van het bestaan van Vereniging De Witte Wolf via…*